Lid worden

Lijkt het u ook leuk om lid te worden van onze Badmintonclub? Kom dan gerust een kijkje nemen tijdens een van onze speelavonden.

Wanneer u lid wilt worden van Badmintonclub Helden, dan dient u rekening te houden met het onderstaande:

• De contributie voor het seizoen 2016 / 2017 bedraagt € 140,- per jaar voor senioren en € 100,- per jaar voor junioren (van 16 en 17 jaar) en dient te worden betaald aan het begin van het seizoen.
  • Het badmintonseizoen loopt van 1 augustus tot 31 juli.
  • Nieuwe leden krijgen een proefperiode van 3 weken. Na afloop van de proeftijd wordt de contributie pas in rekening gebracht. Mocht men binnen de proefperiode toch besluiten geen lid te worden van Badmintonclub Helden, dan wordt geen contributie in rekening gebracht. Als men wel lid wordt, dan is men ook over de proeftijd contributie verschuldigd.
  • De contributie wordt naar evenredigheid van het lopende jaar berekend.
  • Als inschrijfgeld is een eenmalig bedrag van € 10,- verschuldigd. Dit bedrag wordt op de eerste contributienota in rekening gebracht.

Inschrijven is op twee manieren mogelijk:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de volgende twee personen:

• Frans Janssen  077 - 307 59 53
  • Hans Nijssen   06-36 43 43 90

De contactgegevens kunt u vinden op 'Bestuur'-pagina.