afsluiting seizoen en toernooi Gronsveld

Beste sportvrienden,

Partnertoernooi
Het einde van het seizoen nadert en als afsluiting hiervan vindt donderdag 29 juni om 20.00 uur het partnertoernooi plaats. De prijzen zullen in de zaal worden uitgereikt en daarna zullen we er nog unne drinken bij Tinus. Leuk als jij ook hierbij aansluit!

2 weken langer doorspelen
Bij navraag of we 2 weken langer willen doorspelen bleek er genoeg animo te zijn. Dit betekent dat we op dinsdag 4, donderdag 6, dinsdag 11 en donderdag 13 juli nog kunnen spelen. Hopelijk ben je dan ook nog van de partij.

Ouder-kindtoernooi
Bij de vraag of er interesse was voor het ouder-kindtoernooi bleek dat dit onvoldoende was. Deze zal dus het volgend seizoen niet worden gehouden.

Uitnodiging BC Gronsveld
Bijgaand tref je een uitnodiging van BC Gronsveld aan. Mocht je interesse hebben kun je je rechtstreeks aanmelden.

 

Van: Badmintonclub Gronsveld <bcgronsveld@gmail.com>
Datum: 9 juni 2023 om 16:31:19 CEST
Aan: Badmintonclub Gronsveld <bcgronsveld@gmail.com>
Onderwerp: 🏸 Uitnodiging BCG Dubbel- en Mix toernooi 🏸 Invitation BC Gronsveld Double and Mix tournament 🏸

Beste badmintonner,

Op zaterdag 2 september 2023 organiseert B.C. Gronsveld voor de tiende keer het B.C. Gronsveld Dubbel- en Mixtoernooi. Het toernooi wordt gehouden in sporthal ‘t Vroendel in Gronsveld van 9:00 tot 17:00 uur. Er wordt gespeeld volgens het Zwitsers laddersysteem.Hierdoor valt niemand vroegtijdig af en kan iedereen de hele dag badmintonnen.Het toernooi is bedoeld voor recreanten en competitiespelers in divisie 6 t/m 9. Kosten voor deelname bedragen 10 euro per persoon voor één onderdeel.Deelname aan beide onderdelen kost 15 euro.Inschrijven kan online via het inschrijfformulier op onze website: klik hier om in te schrijven.Een reply op deze mail kan ook, vermeldt dan de koppels en aan welk onderdeel of welke onderdelen jullie meedoen. In de bijlage vind je de officiële uitnodiging met uitgebreide informatie. Voor vragen en opmerkingen kun je ons mailen op bcgronsveld@gmail.com. Zet ook alvast ons Nieuwjaarstoernooi in je agenda, dit zal plaatsvinden op 6 januari 2024. Met sportieve groet, Organisatie B.C. Gronsveld Dubbel- en Mixtoernooi 2023www.bcgronsveld.nl/nieuws

Badmintonclub Gronsveld
bcgronsveld@gmail.com
www.bcgronsveld.nl

 

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.