Geen badminton ivm Coronavirus

Beste Badmintonvrienden,

Vanuit Den Haag is vanmiddag het besluit bekend gemaakt, dat met onmiddellijke ingang alle sportfaciliteiten worden gesloten tot en met 6 april aanstaande. Mogelijk wordt deze termijn op een later tijdstip nog verlengd.

Dit houd voor de badmintonclub in dat we tot en met 6 april 2020 (helaas) niet gaan badmintonnen.

We houden jullie op de hoogte!

Met sportieve groet,
Jolanda Diepenhorst

Badmintonclub Helden en Coronavirus

Beste badmintonvrienden,

We zijn allemaal op de hoogte dat de maatregelen i.v.m. het coronavirus worden aangescherpt, dit heeft tot gevolg dat vanaf vandaag (vrijdag) de sporthal gesloten is.
Het is nog niet bekend hoe lang de sporthal gesloten blijft, we houden jullie op de hoogte hiervan, dus hou de mail in de gaten!

Voor de actuele informatie rondom het virus kun je terecht bij onderstaande link:

We hopen dat we weer gauw genoeg kunnen sporten (en natuurlijk niet ziek worden) en houden jullie op de hoogte!

Met sportieve groet,
Jolanda Diepenhorst

Gerard van der Kop 80 jaar. GEFELICITEERD!!!

Deze week wil Badmintonclub Helden Gerard van der Kop in het zonnetje zetten. Afgelopen 9 maart bereikte ons lid de respectabele leeftijd van 80 jaar. Inmiddels is hij lid sinds 1 augustus 1978. Dat maakt hem de oudste speler die nog elke keer 2x per week een potje komt badmintonnen en vol in de aanval gaat. Weer of geen weer, Gerard komt altijd met de fiets, altijd goedlachs en heeft ooit gezegd “achter de Geraniums zitten kan ik altijd nog”. Namens de gehele club willen wij Gerard feliciteren en hopen dat hij nog jaren mee kan spelen. Zijn favoriete drank, een fles Jägermeister, zal hij binnenkort overhandigd krijgen van het bestuur.

Geslaagd partnertoernooi 9 januari 2020

Het gehouden partnertoernooi is weer geslaagd geweest.
De opkomst was groot en de sfeer ontspannen en gezellig.
De foto’s staan op de pagina “Foto’s” van de website.

Voorafgaand aan het partnertoernooi is de prijsuitrijking nog geweest voor de clubkampioenen.
Lisa / Lars en Lieke / Roy Voor de foto heeft Frans de honneurs waargenomen, omdat Roy met vakantie was.

De trainster Christel en de webmaster Peter kregen een fles wijn voor bewezen diensten.

Op naar het volgende toernooi met weer zo’n grote opkomst.

Gelukkig Nieuw Jaar

Een nieuw jaar is aangebroken, namens het bestuur van BC Helden wensen wij iedereen een gelukkig en blessurevrij nieuwjaar! Morgen starten we weer om 20.00 uur zoals gewoonlijk.

Speel- en trainingsmomenten rond de feestdagen

In verband met de feestdagen vervallen er een aantal trainingen en speeldagen. Onderstaand de bijzonderheden voor de laatste week van 2019 en de eerste week van 2020.

Speeloverzicht Badmintonclub Helden eind december 2019 – begin januari 2020:

• Dinsdag 24 december (Kerstavond): Géén badminton;
  • Donderdag 26 december (2e Kerstdag): Géén badminton;
  • Dinsdag 31 december (Oudejaarsavond): Géén badminton;
  • Donderdag 2 januari: Géén training, wel de mogelijkheid om te badmintonnen.

Tot slot: Op 9 januari 2020 organiseren we weer een partner toernooi. Reserveer de datum alvast in je agenda en ga op zoek naar een partner voor dit toernooi.

Het bestuur van Badmintonclub Helden wenst alle leden en hun familieleden fijne feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

Afbeeldingsresultaat voor fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar 2020

Loting mix-toernooi bekend!!!

Er hebben zich 26 spelers aangemeld voor het Clubkampioenschap  2019 – 2020. Waarvan 18 heren en 8 dames. De samenstelling van de poules is tot stand gekomen door middel van loting en op sterkte speler. Volgende week donderdag 31 oktober kunnen we meteen starten met de wedstrijden.

We wensen alle deelnemende spelers veel succes en vooral veel plezier tijdens de wedstrijden!

Wedstrijdreglementen Clubkampioenschap:

Er wordt gespeeld op 2 gewonnen sets. Bij gelijke stand is het onderlinge resultaat doorslaggevend!

Poule APoule B
1. Lowie B - Bart1. Roy - Lieke
2. Lowie G - Wilbert2. Michel - Alex
3. André - Thijs3. Pier - Sandy
4. Mariska v. H. - Leon4. Christel - Guus
5. Lisa - Lars5. Helga - Erik v.
6. Giel - Frans6. Jacqueline - Jolanda
7. Ingrid - Günter