Uitnodiging Regiotoernooi voor Helden!

Beste badmintonner,

Op zondag 14 april organiseert Badmintonclub Helden het Regiotoernooi voor Helden !
Het toernooi wordt gehouden in de Piussporthal aan Piushof 137 te Panningen van 10.00 – 15.00 uur

Er worden dames, heren en mix dubbels gespeeld.
Iedereen speelt de gehele wedstrijddag, er valt niemand vroegtijdig af.

Kosten voor deelname bedragen € 7,50 per persoon voor een onderdeel. Speel je twee onderdelen (dubbel + mix), dan betaal je slechts € 10,- per persoon!

Inschrijven kan op twee manieren:

1. Door te mailen naar cmhkars@gmail.com. Vermeld dan ook de koppels en aan welk onderdeel of welke onderdelen jullie meedoen.
  2. Door het inschrijfgeld over te maken aan de badmintonclub onder vermelding van Regiotoernooi + voor wie je betaald/welke onderdelen er gespeeld worden.

De inschrijving wordt pas definitief als het inschrijfgeld is ontvangen.

En let op: vol = vol en wie het eerst komt… Dus wacht niet te lang en kom ook een potje badmintonnen !

Voor vragen en opmerkingen kun je ons mailen op : cmhkars@gmail.com

Met sportieve groet,

Organisatie Regiotoernooi voor Helden

Nieuwjaarstoernooi 4 januari 2024

Gisteravond was het jaarlijks terugkerend nieuwjaarstoernooi. De leden mochten een partner (vriend(in), collega of familielid) meenemen om leuke partijtjes te spelen.
De avond was wederom succesvol. Maar liefst 49 deelnemers stonden te popelen om te spelen.
De prijsuitreiking vond in de sportkantine plaats. Wie er met de prijzen vandoor gingen waren de volgende leden met partners: Erik V. 1e prijs, Christel 2e prijs en Peter K. poedelprijs.

Voor alle foto’s zie het tabblad Foto’s

Prijsuitreiking mixtoernooi

Gisteravond heeft de prijsuitreiking van het mixtoernooi plaatsgevonden. Alle deelnemers hebben hun uiterste best gedaan! Maar de volgende spelers hebben de prijzen in de wacht gesleept:

Voor poule A, 1e prijs: Lisa en Frans en 2e prijs: Evelien L. (ontbreekt op de foto) en Leon

Voor poule B, 1e prijs: Erik V. en Roy (ontbreekt op de foto) en 2e prijs: Jeroen F. (ontbreekt op de foto) en William

Proficiat allen en geniet van jullie prijs!

Reminder 21-12-2023 en 04-01-2024

Beste sportvrienden,

Hierbij even een reminder voor de volgende data:

21 december prijsuitreiking mixtoernooi
Het einde van het mixtoernooi nadert en bijna alle wedstrijden zijn gespeeld. Donderdag 21 december vindt aansluitend aan de speelavond de spannende prijsuitreiking plaats.
Zorg dat je erbij bent en dat je zelf je prijs in ontvangst kunt nemen!

4 januari nieuwjaarstoernooi
Op donderdag 4 januari vindt het jaarlijkse nieuwjaarstoernooi plaats.
Zoals je wellicht weet mag je dan je partner, vriend(in), buurman/-vrouw of collega meenemen, waarmee je een leuk potje badminton kunt spelen.

Tevens willen wij van de gelegenheid gebruikmaken iedereen heel gezellige feestdagen te wensen en alle goeds voor het nieuwe jaar! En uiteraard een blessurevrij jaar!
We hopen dat we de geblesseerden onder ons weer gauw op onze speelavonden terugzien!

Het bestuur van Badmintonclub Helden

image.png

Foto’s Oktoberfest Panningen, Rabo ClubSupport en Jumbo Spek de Kas

Alle Janssens van BC Helden hebben als barmedewerker bij het Oktoberfest Panningen geholpen.
Frans, Alex, Pier, en Wilbert met zijn vriendin Astrid.
Dit heeft het mooie bedrag van € 280,00 opgebracht voor BC Helden.
Volgend jaar 4 en 5 oktober  wordt dit evenement weer gehouden.
Wellicht zijn nog meer leden bereid om te helpen. Je hebt een mooie avond en het levert geld op voor de vereniging.

Verder heeft de Rabo ClubSupport 2023 € 222,45 opgebracht.

De Jumbo Spek de Kas actie 2023 heeft € 124,95 opgebracht.

Bedankt Oktoberfest-Panningen, Rabobank en Jumbo-Panningen.

BBQ time en diversen

Beste sportvrienden,

BBQ
De jaarlijkse BBQ vindt dit jaar plaats op vrijdag 15 september om 19.00 uur bij Mariska.
Mocht je je nog niet aangemeld hebben, kun je dit alsnog doen via het mailadres van Mariska (zie mail).
Zijn er allergieën of diëten waarmee rekening gehouden moet worden, geef dit dan ook even aan. Aanmelden kan nog tot uiterlijk vrijdag 11 augustus.
Betalen zoals altijd: contant bij Frans voor aanvang.
€ 25,- voor de leden en € 35,- voor de niet-leden (de € 10,- voor de leden wordt door de kas bijgespekt).

Aankondiging JUMBO Spek de Kas actie 2023
Van maandag 21 augustus t/m zondag 28 oktober vindt de jaarlijkse Spek De Kas actie van de Jumbo plaats. Bij iedere € 15,– ontvang je één voucher ter waarde van € 0,15.
Sponsor je ook onze clubkas?

Aankondiging Rabo ClubSupport 2023
Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Stem je ook op onze club?

Start seizoen
De start van het nieuwe seizoen is op dinsdag 29 augustus om 20.30 uur en de trainingen starten op 7 september om 20.00 uur.

Voor nu wensen wij iedereen een mooie vakantie toe en zien iedereen graag weer in het nieuwe seizoen!

Namens het bestuur
Badmintonclub Helden