15 oktober: Ouder/kind badmintonnen

Gisteravond vond voor de 1e keer het ouder/kind badmintonnen plaats. Een avond waar je je (klein)kinderen mee kan nemen om een potje te badmintonnen. Met 7 kids die mee deden, een geslaagde avond! Wellicht iets dat in de schoolvakanties nog een keer voor herhaling vatbaar is?

Handje helpen tbv BC Helden

Beste leden van BC Helden,
De gemeente Peel en Maas organiseert i.s.m. Industriële Kring Peel en Maas, Het Bouwens, Stichting Prisma en WIJ maken werk van werk,  net als vorig jaar een beurs genaamd Meet2Match in de sporthallen te Panningen.
Deze beurs brengt werkgevers en werkzoekenden samen en wordt gehouden op vrijdag 7 februari 2020 van 08.00 tot 20.00 uur . De organisatie heeft de badmintonclub benaderd om een handje te helpen en wel om de vloerbedekking te leggen en deze zelfde vloerbedekking weer op te ruimen na afloop van de beurs.
Hiertoe hebben we 2 x 8 mensen nodig en wel op woensdagavond 5 februari 2020 van 22.00 tot 24.00 uur voor het leggen van de vloerbedekking, en vrijdagavond 7 februari 2020 voor het opruimen van de vloerbedekking, ook van 22.00 tot 24.00 uur!

De vergoeding die BC Helden hiervoor krijgt is € 500,00
Dit is best wel een mooi bedrag.

Ik begrijp dat het op voorhand moeilijk is om nu al definitief ja of nee te zeggen of je dan wel of niet kunt.
Het kan dus ook zijn dat je 1 avond kan of wil. Beide avonden mag uiteraard ook😊

Het zou fijn zijn als je even reageert dat je eventueel wel wil meehelpen. Geef even aan of je 1 of 2 avonden kan of wil. (graag via mail).

Tot nu toe hebben zich al aangemeld om te helpen:
Frans Janssen, Leon Goutier, André van Lier, Lisa Zhang, Evelyn Peeters, Wilbert Janssen, Roy van den Ekker, Mat Reinders, Lars van Weel en …….?

In de sporthal komt nog een opgaveformulier te hangen.

Met vriendelijke groet,

Frans Janssen

P.S. De slimmeriken onder ons hebben wellicht al de conclusie getrokken dat er op donderdag 6 februari 2020 géén badminton is.

Mix-dubbeltoernooi

Beste badmintonleden,

Op donderdag 24 oktober starten we met het mix-dubbeltoernooi. Op donderdag 19 december is de prijsuitreiking hiervan, dus moeten alle wedstrijden gespeeld zijn.

Opgeven kan t/m donderdag 17 oktober middels het opgaveformulier op het prikbord.

Herfstvakantie ouder/kind badmintonnen

Beste Badmintonvrienden,

Het badmintonseizoen is begonnen en ook de eerste schoolvakantie staat al weer voor de deur, we willen in de herfstvakantie op de dinsdagavond de leden en sponsoren van de badmintonclub de gelegenheid geven om samen met hun (klein)kind te badmintonnen.

Noteer dus in de agenda dinsdag 15 oktober ouder/kind badmintonnen.

Omdat de leeftijden nogal kunnen verschillen en we niet weten hoeveel kinderen er mee doen is het geen toernooi, maar wisselen we gewoon na een 10 a 15 minuten met de spelers.

We hopen uiteraard dat het deze keer wel kan doorgaan, het liefst even van te voren opgeven wie er mee doet.

Met sportieve groet,Jolanda Diepenhorst

Afsluitend partnertoernooi

Vorige week donderdag hebben we het seizoen traditioneel afgesloten met het partnertoernooi.
Lekker warm in de hal, maar dat mocht de pret niet drukken.

Iedereen een fijne vakantie gewenst en we zien elkaar weer in het nieuwe seizoen!

BBQ op 28 juni 2019

Traditiegetrouw sluiten we ook dit jaar het seizoen weer af met een BBQ op vrijdag 28 juni 2019
Dit jaar heeft Pier de organisatie hiervan op zich genomen.

De BBQ wordt gehouden bij Cafe Pierke,  Steenstraat 48 te Panningen