Geslaagd partnertoernooi 9 januari 2020

Het gehouden partnertoernooi is weer geslaagd geweest.
De opkomst was groot en de sfeer ontspannen en gezellig.
De foto’s staan op de pagina “Foto’s” van de website.

Voorafgaand aan het partnertoernooi is de prijsuitrijking nog geweest voor de clubkampioenen.
Lisa / Lars en Lieke / Roy Voor de foto heeft Frans de honneurs waargenomen, omdat Roy met vakantie was.

De trainster Christel en de webmaster Peter kregen een fles wijn voor bewezen diensten.

Op naar het volgende toernooi met weer zo’n grote opkomst.

Gelukkig Nieuw Jaar

Een nieuw jaar is aangebroken, namens het bestuur van BC Helden wensen wij iedereen een gelukkig en blessurevrij nieuwjaar! Morgen starten we weer om 20.00 uur zoals gewoonlijk.

Speel- en trainingsmomenten rond de feestdagen

In verband met de feestdagen vervallen er een aantal trainingen en speeldagen. Onderstaand de bijzonderheden voor de laatste week van 2019 en de eerste week van 2020.

Speeloverzicht Badmintonclub Helden eind december 2019 – begin januari 2020:

• Dinsdag 24 december (Kerstavond): Géén badminton;
  • Donderdag 26 december (2e Kerstdag): Géén badminton;
  • Dinsdag 31 december (Oudejaarsavond): Géén badminton;
  • Donderdag 2 januari: Géén training, wel de mogelijkheid om te badmintonnen.

Tot slot: Op 9 januari 2020 organiseren we weer een partner toernooi. Reserveer de datum alvast in je agenda en ga op zoek naar een partner voor dit toernooi.

Het bestuur van Badmintonclub Helden wenst alle leden en hun familieleden fijne feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

Afbeeldingsresultaat voor fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar 2020

Loting mix-toernooi bekend!!!

Er hebben zich 26 spelers aangemeld voor het Clubkampioenschap  2019 – 2020. Waarvan 18 heren en 8 dames. De samenstelling van de poules is tot stand gekomen door middel van loting en op sterkte speler. Volgende week donderdag 31 oktober kunnen we meteen starten met de wedstrijden.

We wensen alle deelnemende spelers veel succes en vooral veel plezier tijdens de wedstrijden!

Wedstrijdreglementen Clubkampioenschap:

Er wordt gespeeld op 2 gewonnen sets. Bij gelijke stand is het onderlinge resultaat doorslaggevend!

Poule APoule B
1. Lowie B - Bart1. Roy - Lieke
2. Lowie G - Wilbert2. Michel - Alex
3. André - Thijs3. Pier - Sandy
4. Mariska v. H. - Leon4. Christel - Guus
5. Lisa - Lars5. Helga - Erik v.
6. Giel - Frans6. Jacqueline - Jolanda
7. Ingrid - Günter

15 oktober: Ouder/kind badmintonnen

Gisteravond vond voor de 1e keer het ouder/kind badmintonnen plaats. Een avond waar je je (klein)kinderen mee kan nemen om een potje te badmintonnen. Met 7 kids die mee deden, een geslaagde avond! Wellicht iets dat in de schoolvakanties nog een keer voor herhaling vatbaar is?

Handje helpen tbv BC Helden

Beste leden van BC Helden,
De gemeente Peel en Maas organiseert i.s.m. Industriële Kring Peel en Maas, Het Bouwens, Stichting Prisma en WIJ maken werk van werk,  net als vorig jaar een beurs genaamd Meet2Match in de sporthallen te Panningen.
Deze beurs brengt werkgevers en werkzoekenden samen en wordt gehouden op vrijdag 7 februari 2020 van 08.00 tot 20.00 uur . De organisatie heeft de badmintonclub benaderd om een handje te helpen en wel om de vloerbedekking te leggen en deze zelfde vloerbedekking weer op te ruimen na afloop van de beurs.
Hiertoe hebben we 2 x 8 mensen nodig en wel op woensdagavond 5 februari 2020 van 22.00 tot 24.00 uur voor het leggen van de vloerbedekking, en vrijdagavond 7 februari 2020 voor het opruimen van de vloerbedekking, ook van 22.00 tot 24.00 uur!

De vergoeding die BC Helden hiervoor krijgt is € 500,00
Dit is best wel een mooi bedrag.

Ik begrijp dat het op voorhand moeilijk is om nu al definitief ja of nee te zeggen of je dan wel of niet kunt.
Het kan dus ook zijn dat je 1 avond kan of wil. Beide avonden mag uiteraard ook😊

Het zou fijn zijn als je even reageert dat je eventueel wel wil meehelpen. Geef even aan of je 1 of 2 avonden kan of wil. (graag via mail).

Tot nu toe hebben zich al aangemeld om te helpen:
Frans Janssen, Leon Goutier, André van Lier, Lisa Zhang, Evelyn Peeters, Wilbert Janssen, Roy van den Ekker, Mat Reinders, Lars van Weel en …….?

In de sporthal komt nog een opgaveformulier te hangen.

Met vriendelijke groet,

Frans Janssen

P.S. De slimmeriken onder ons hebben wellicht al de conclusie getrokken dat er op donderdag 6 februari 2020 géén badminton is.

Mix-dubbeltoernooi

Beste badmintonleden,

Op donderdag 24 oktober starten we met het mix-dubbeltoernooi. Op donderdag 19 december is de prijsuitreiking hiervan, dus moeten alle wedstrijden gespeeld zijn.

Opgeven kan t/m donderdag 17 oktober middels het opgaveformulier op het prikbord.