BBQ op 30 juli 2021

Beste sportvrienden,

Het lijkt ons leuk om weer eens een BBQ te organiseren voor de leden van Badmintonclub Helden.

Wanneer             : Vrijdag 30 juli 2021

Waar                    : bij Alex Janssen, Stogger 4 in Helden

Aanvang              : 19.00 uur.

Kosten                 : € 20,00 per persoon (all inclusive).

Betaling              : uitsluitend à contant

Jullie partners zijn uiteraard ook van harte welkom.

Opgeven, uiterlijk donderdag 22 juli, kan via mail of via het opgaveformulier wat in de sporthal komt te hangen.

We hopen op een grote opkomst (gezellig).

Namens het bestuur van BC Helden
Frans Janssen

Badminton morgen en in juli

Even 2 dingen:

– Ik heb jullie gevraagd of er interesse was om door te spelen in de maand juli. Het merendeel heeft hier positief op geantwoord.

Dus wij spelen door tot en met donderdag 29 juli 2021.

– Morgen 17 juni wordt het tropisch warm, waarschijnlijk wordt het zelfs 36 graden. Verder moet Nederland voetballen om 21.00 uur.

Waarschijnlijk blijven een aantal leden thuis vanwege de warmte en de andere helft vanwege het voetballen.

Gisteren hebben we met de aanwezige leden besloten om geen 2 uur te spelen maar 1 uur.

Dus morgen badminton van 20.00 – tot 21.00 uur!

Badminton? Jazeker!!

Beste sportvrienden,

Afgelopen vrijdag was er weer een persconferentie waarin een aantal versoepelingen bekend werden gemaakt.
Voor het badminton betekent dit goed nieuws!

1. We mogen vanaf dinsdag 8 juni weer dubbelen.
  2. De kleedkamers en douches zijn weer open.

De 1,5 meter langs de kant blijft, en het mondkapje bij binnenkomst in de sporthal ook.

Naar verwachting zullen er weer meer leden komen spelen als we weer mogen dubbelen.

De speeltijd zal dan op dinsdag weer van 20.30 – 22.00 uur zijn en op donderdag van 20.00 – 22.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Badminton vanaf donderdag 20 mei 2021 weer mogelijk

Beste sportvrienden,

Deze keer goed nieuws. Vanaf donderdag 20 mei a.s. mogen we weer badmintonnen (alleen single!).

Thuis omkleden en douchen. 1,5 meter afstand langs de kant, mondkapje bij binnenkomst.

Denk aan een goeie warming up voor diegenen die al die tijd niks aan sport hebben gedaan.

Donderdag zullen we starten om 20.00 uur. Om 21.30 uur stoppen we ermee (lang genoeg lijkt mij).

Frans Janssen

Weer badminton vanaf 20 mei 2021??

Beste sportvrienden,

Hopelijk gaat het goed met iedereen. Wellicht hebben de meeste mensen naar de persconferentie van gisteren gekeken.

Als het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames volgens verwachting gaat dalen dan mogen de binnensportlocaties weer open vanaf 19 mei a.s.

Dat betekent dat wij weer mogen badmintonnen onder voorwaarden:

Op donderdag 20 mei a.s. willen wij weer starten met badminton om 20.00 uur.

Helaas mogen we niet dubbelen, dus het blijft bij single!!

De kleedlokalen en douches blijven voorlopig nog gesloten. Dus thuis omkleden en douchen.

Mondkapje op bij betreden van de sporthal en 1,5 meter afstand houden langs de kant.

Bovenstaande datum is onder voorbehoud !!!

Maandag 17 mei a.s. horen wij op een nieuwe persconferentie of de coronacijfers de goede kant opgaan

en dus stap 2 van het openingsplan doorgaat.

Jullie krijgen volgende week nog een mailtje of we 20 mei weer mogen badmintonnen.

Hopelijk tot donderdag 20 mei a.s.

Groet,

Namens het bestuur van BC Helden.

Nog steeds geen badminton

Beste sportvrienden,

We kunnen al heel lang niet badmintonnen.
Er is niet bekend wanneer hier verandering in komt.

Zodra we weten wanneer we weer kunnen gaan badmintonnen zullen we dat in elk geval hier op de site vermelden

Blijf gezond

We kunnen blijven badmintonnen!

Beste sportvrienden,

Wij mogen wel blijven badmintonnen, dat is mooi maar onder de volgende voorwaarden:

1. Er mag NIET worden gedubbeld, dus alleen maar single partijen.

Dat betekent dat wij met maximaal 18 spelers tegelijk mogen spelen op de 9 velden die wij hebben.

1. Langs de kant mogen spelers wachten tot ze zelf kunnen spelen maar wel met 1,5 meter afstand tot elkaar.
  2. De kleedkamers blijven gesloten, dus thuis omkleden en douchen.
  3. De competitie RCML zal worden stilgelegd.

Zie: https://www.badminton.nl/nieuws/impact-nieuwe-coronamaatregelen-op-badminton

Ik hoop en ga er vanuit dat iedereen begrip heeft voor deze voorwaarden en dat iedereen er zich aan houdt!!

Bedankt alvast!

Wij zullen ervaren hoe dit gaat bevallen en hoe de opkomst zal zijn. Wellicht is het een optie om 1x in de week te spelen in plaats van 2 keer.

Misschien geen 2 uur op donderdag maar 1 of 1,5 uur. De tijd zal het leren.

Frans.