Handje helpen tbv BC Helden

Beste leden van BC Helden,
De gemeente Peel en Maas organiseert i.s.m. Industriële Kring Peel en Maas, Het Bouwens, Stichting Prisma en WIJ maken werk van werk,  net als vorig jaar een beurs genaamd Meet2Match in de sporthallen te Panningen.
Deze beurs brengt werkgevers en werkzoekenden samen en wordt gehouden op vrijdag 7 februari 2020 van 08.00 tot 20.00 uur . De organisatie heeft de badmintonclub benaderd om een handje te helpen en wel om de vloerbedekking te leggen en deze zelfde vloerbedekking weer op te ruimen na afloop van de beurs.
Hiertoe hebben we 2 x 8 mensen nodig en wel op woensdagavond 5 februari 2020 van 22.00 tot 24.00 uur voor het leggen van de vloerbedekking, en vrijdagavond 7 februari 2020 voor het opruimen van de vloerbedekking, ook van 22.00 tot 24.00 uur!

De vergoeding die BC Helden hiervoor krijgt is € 500,00
Dit is best wel een mooi bedrag.

Ik begrijp dat het op voorhand moeilijk is om nu al definitief ja of nee te zeggen of je dan wel of niet kunt.
Het kan dus ook zijn dat je 1 avond kan of wil. Beide avonden mag uiteraard ook😊

Het zou fijn zijn als je even reageert dat je eventueel wel wil meehelpen. Geef even aan of je 1 of 2 avonden kan of wil. (graag via mail).

Tot nu toe hebben zich al aangemeld om te helpen:
Frans Janssen, Leon Goutier, André van Lier, Lisa Zhang, Evelyn Peeters, Wilbert Janssen, Roy van den Ekker, Mat Reinders, Lars van Weel en …….?

In de sporthal komt nog een opgaveformulier te hangen.

Met vriendelijke groet,

Frans Janssen

 

P.S. De slimmeriken onder ons hebben wellicht al de conclusie getrokken dat er op donderdag 6 februari 2020 géén badminton is.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.