ALV BC Helden en feestavond

Beste leden van BC Helden,

Noteer alvast in jullie agenda de datum van de Algemene Ledenvergadering van BC Helden:

Datum: vrijdag 12 april 2019

Waar:  Café & feestzaal Thoes

Aanvang : 20.00 uur tot uiterlijk 21.30 uur

Aansluitend feestavond tot …….

Eigen bijdrage: € 10,00 /p.p. (betaling uitsluitend contant op 12 april).

Uiteraard zijn de partners welkom vanaf 21.30 uur.

Opgeven hiervoor kan tijdens de speelavonden.

Met vriendelijke groet,

Frans Janssen

Uitnodiging Handbalwedstrijd BEVO

Beste leden van BC Helden,

Wij zijn als leden van BC Helden uitgenodigd door Bevo HC (4e plaats) om een handbalwedstrijd van het 1e seniorenteam te bezoeken in de BENE-leage

en wel op zaterdagavond 2 februari a.s. om 20.00 uur. (verzamelen om 19.30 uur bij de Heuf).

Zij spelen dan tegen het Belgische Sasja HC (11e plaats). Een handbalwedstijd is altijd goed voor spektakel.

Iedereen die dit wil kan zich hiervoor opgeven door even een mailtje terug te sturen vóór dinsdag 29 januari.

Verder wil ik doorgeven dat de sporthal op donderdag 7 februari niet beschikbaar is om te badmintonnen.

Dit i.v.m. een evenement op vrijdag 8 februari genaamd Meet2match.

Met vriendelijke groet,

Frans Janssen

Partnertoernooi

Op donderdag 3 januari 2019 organiseert Badmintonclub Helden weer een partnertoernooi.

Een mooie gelegenheid om samen een leuke en sportieve avond door te brengen.

Vergeet je niet op te geven